Onderwijsaanbod


De technische installatiebranche kampt nog steeds met invloeden van de recessie die een aantal jaren geleden is begonnen. Sommige bedrijven slanken af; andere bedrijven kiezen ervoor om hun zittende medewerkers om- en bij te scholen. Ook wij zijn van mening dat wij de huidige tijd hiervoor moeten benutten. Immers, up-to date vakkennis is van belang om in te kunnen blijven spelen op alle ontwikkelingen in de technische branche. Vanuit onze 'Vrienden' zijn er verschillende partijen die een interessante cursus-, onderwijs-  en trainingsaanbod aanbieden. Dit aanbod brengen wij u graag onder de aandacht.

InstallatieWerk uw partner voor cursussen en opleidingen voor uw vaste personeel
Is uw personeel toe aan een opfriscursus? Zijn er veranderingen in wet- en regelgeving waaraan uw personeel moet voldoen? Wilt u nieuwe markten aanboren maar zijn uw monteurs nog niet voldoende gekwalificeerd om de juiste service te verlenen? Of heeft u zelf een leerling-monteur in opleiding en zoekt u een partij die u daarin kan ondersteunen? InstallatieWerk biedt naast BBL-opleidingen ook cursussen en (deeltijd)opleidingen voor monteurs met ervaring. Zowel op het gebied van elektrotechniek als installatietechniek kunnen zij uw personeel klaarstomen voor een volgende stap in hun carrière. Ze verzorgen ook maatwerkcursussen die ze in samenspraak met u opstellen voor het voltallige personeel. Deze kunnen bij u op locatie worden gegeven of bij één van onze praktijkcentra in Nederland. Voor meer informatie klik hier

Deltion College
Wilt u als volwassene een mbo-opleiding volgen? Dan bent u bij Deltion aan het juiste adres. In het onderstaande overzichtvindtu een opsomming per studierichting van onze beroepsopleidingen, zowel BBL-trajecten (naast uw werk leren) als versnelde opleidingen. Klik voor hier voor installatietechniek en hier voor elektrotechniek.

Andere aanbieders van opleidingen
Wanneer er onder de ‘Vrienden’ meer bedrijven zijn die hun cursusaanbod hier ook willen vermelden, dan kunt u contact opnemen met Sandra de Boer, s.deboer@vvei.nl of 06-83541129. 

Hulp bij scholingsbeleid?
Wij kunnen ons voorstellen dat het ontwikkelen van scholingsbeleid voor sommige bedrijven lastig is of teveel tijd vergt. Wilt u meer ondersteuning op dit gebied? OTIB, ons opleidingsfonds, kan u hierbij verder helpen. Klik hier

Innovatie
Wilt u investeren op het gebied van Innovatie? OTIB kan u verder helpen. Klik hier.

Subsidie

OTIB verstrekt werkgevers in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers. Goed geschoolde vaktalenten geven de branche immers een kwaliteitsimpuls. Voor de diverse opleidingen zijn verschillende regelingen voor tegemoetkoming van toepassing. Ontdek van welke regeling u gebruik kunt maken! Klik hier voor meer informatie. 

Tot slot
De Stichting is niet verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de cursussen van onze 'Vrienden' of ondersteuning vanuit OTIB. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Sandra de Boer, s.deboer@vvei.nl of 06-83541129.

 


Volg ons
Aanmelden nieuwsbrief
Interesse groep
activiteiten kalender
ma di wo do vr za zo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Twitterbird
TWITTERFEED