InstalPush- regeling voor bedrijven


Kwaliteitsimpuls voor MBO-stages

Stages nemen binnen het MBO een belangrijke plaats in. Studenten maken kennis met de beroepspraktijk en gaan aan de slag met dat wat ze tijdens hun opleiding geleerd hebben.
Voor bedrijven is het van groot belang dat zij nu en in de toekomst kunnen beschikken over gekwalificeerd personeel. U kunt als bedrijf de instroom bevorderen door het creëren en aanbieden van kwalitatief goede stageplaatsen, die zowel in uw eigen behoefte als die van de onderwijsinstelling voorzien. De InstalPush-regeling is er om u daarin te ondersteunen.

InstalPush: kwaliteit gegarandeerd!
Om de kwaliteit van stageprocessen in het MBO te waarborgen, haden Deltion College in Zwolle en de Stichting Vrienden van Elektro- & Installatietechniek Zwolle e.o. (VvE&I) de InstalPush-regeling in het leven geroepen. Bedrijven die deelnamen aan deze regeling sloten een samenwerkingsovereenkomst met Deltion waarin onder meer afspraken worden gemaakt over de invulling van de stage, de begeleiding van de student en de stagebeloning.

Per 1 januari 2013 is bovengenoemde regeling tot nader bericht bevroren. Bij evaluatie van de regeling is vastgesteld dat de activiteiten onvoldoende meer aansloten op de doelstelling van de regeling. Mede gezien de economisch moeilijke situatie voor veel installatiebedrijven is besloten de contributie inning te stoppen. Er zullen geen overeenkomsten meer worden aangegaan. De studenten krijgen wel werkkleding, schoenen uitgereikt en worden de kosten voor VCA examen bekostigd.

Volg ons
Aanmelden nieuwsbrief
Interesse groep
activiteiten kalender
ma di wo do vr za zo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Twitterbird
TWITTERFEED